U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

 

 

Maak kennis met de professionele coaches.

 

Ger Lamme

Bedrijfsadviezen en Interim management; waaronder organiseren, structureren en managen van bedrijven en bedrijfsprocessen. Initiëren en in de markt zetten van (nieuwe) bedrijven, activiteiten en formules.Opzetten van bedrijfsstrategieën en implementeren van uitvoeringstactieken en coachen en trainen van management en staf. Specialisatie in de zakelijke dienstverlening, onderscheidend door een praktijkgerichte benadering van organisatie, management en medewerkers.

 

Harry de Wekker

Harry de Wekker is oprichter van Fase 1, een zelfstandig opererende onderneming, die zich bezig houdt met advisering, begeleiding, coaching en opleiding voor met name MKB bedrijven in de uitzend- en detacheringsbranche. Harry De Wekker is meer dan 35 jaar als manager werkzaam geweest bij grote landelijke en middelgrote locaal/regionaal werkende uitzendorganisaties.. Hij beschikt met name over die kennis en ervaring, die nodig is om essentiële (kern)processen in (uitzend) bedrijven te organiseren, structureren en de medewerkers te begeleiden. Taken waar de ondernemingsleiding, met name in het MKB, soms onvoldoende aan toe komt.  
Het zijn immers de medewerkers werkzaam in de vestigingen die de meeste aandacht verdienen.

 

 

Gespecialiseerd in praktische bedrijfsadviezen en ‘hands on’ ondersteuning in de praktijk voor management, middenkader en medewerkers van dienstverlenende bedrijven in het MKB. Met name bedrijven die zich willen door ontwikkelen en verder professionaliseren.

Veel ondernemers in het Midden- en Kleinbedrijf staan voor grote uitdagingen. Er spelen vaak allerlei vraagstukken op veel beleids- en werkterreinen. Niet alleen financieel maar ook commercieel, organisatorisch en strategisch. Op deze deelvlakken zijn weliswaar specialisten actief in de adviesmarkt maar die overzien meestal niet de gehele materie. De adviseurs van H&G Bedrijfsadvies zijn doorgewinterde, ervaren bedrijfskundige generalisten die vanuit hun achtergrond, kennis en ervaring de koppeling kunnen maken tussen de cijfers, hetgeen er op de werkvloer en in de directiekamer gebeurt. Op velerlei vlakken kunnen we u ondersteunen. Kan het rendement beter, heeft u behoefte aan een klankbord, overweegt u een strategische heroriëntatie of moet de werkprocessen verbeterd? Met dit soort vraagstukken kunt u bij ons terecht.